Wie ben ik ?

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!
Ik zal me eerst even voorstellen, mijn naam is Suzan Perdok 29 jaar oud en ik woon samen met mijn trouweviervoeter Max in Zuidwolde DR.
Jaren terug begon fotografie als een hobby , inmiddels is mijn hobby een beetje uit de hand gelopen.
Maar wauw wat is fotografie een mooi vak.
Herinneringen vast leggen.
Nadat mijn moeder/visagiste onverwachts is overleden ben ik erachter gekomen hoe belangrijk het is voor het verwerkingsproces mooie foto’s te hebben.

Toen mijn hobby begon had ik zoiets ik wil niet afhankelijk zijn in de zin van een website, en zo ben ik na 10.000 keer de fout in gegaan
ook erg handig geworden met website’s maken, en ook heb ik een aantal logo’s ontworpen.
Doordat fotografie een extra-tje voor mij is , en daardoor win win voor jullie want daardoor liggen mijn prijzen onder gemiddeld
en de foto’s die je krijgt boven gemiddeld! (zelfs heel veel haha)
Dat is dan ook meteen een nadeel van mij , want ben niet zo’n held in kiezen waardoor jullie lekker veel foto’s krijgen.

Ontspannen sfeer staat bij mij centraal, ben erg makkelijk in de omgang waardoor het totaal niet ongemakkelijk voor jullie is.
Ik doe net zo gek mee, alles voor een lach!

Mocht je vragen hebben ? Stel ze gerust.
Via mijn contactformulier kan je een berichtje sturen en ik zal zo spoedig mogelijk antwoorden!
Tot snel ?

Liefs Suzan

Wat klanten zeggen:

Maakt prachtige mooie foto's!  En het is ook nog eens gezellig met Suzan op pad te gaan.. ook kinderen stelt ze eenvoudig op hun gemak.
Het maken van foto's duurt niet onnodig lang waardoor iedereen er plezier in heeft.. een aanrader 

NIENKE

Wij hebben een familie shot gehad, Suzan doet het perfect en wij hebben zulke mooi foto's helemaal geweldig. Als je foto's wil laten maken zou ik zeker haar aanraden ze heeft geduld stelt je op gemak en heeft plezier in haar werk.

ANITA

Wij hebben een familie shot gehad, Suzan doet het perfect en wij hebben zulke mooi foto's helemaal geweldig. Als je foto's wil laten maken zou ik zeker haar aanraden ze heeft geduld stelt je op gemak en heeft plezier in haar werk.
Altijd spontaan! Mooie foto’s! Heeft leuke ideeën of past zich gewoon aan, aan je wensen! TOP

ROLANDA

Tjah waar moet ik beginnen.. toen Djailey pas geboren was contact met je gehad en afspraak gemaakt voor new born shoot na een half jaar nog een keertje foto's laten maken en nu ze een jaar is weer foto's laten maken van ons gezin incl onze hond We hebben zo ongelooflijk veel mooie foto's van je gekregen. Je bent altijd vrolijk je bent echt een topper ga zo door. Je bent al lindsay der vriendinnetje.

CLAUDIA

Al 2 keer een fotoshoot gedaan bij jou waarvan we er 1 hebben gewonnen. Maar je hebt super mooie foto's gemaakt! Onze kinderen vonden je ook geweldig! Volgend jaar maar weer 1 als de kleine meid kan lopen! Je doet het heel leuk en de prijzen zijn ook leuk!

JANINE

Suzan is onze vaste familiefotograaf. Onze bruiloft en de newbornshoot van onze zoon heeft ze super gedaan en er zullen nog vele familie portretten volgen!

KRISTEL

tsjah waar te beginnen! 5 weeklijkse shoot tijdens mn zwangerschap, toen onverwacht trouwen en ook dit legde je vast! toen nog een paar dagen later het trouwfeest, de newborn en de laatste in rij van de zwangershoots Dex toen hy 8 weken oud was! TOP zo ontzettend veel foto's en allemaal super mooi (L)

IRIS

Voor onze huwelijksdag hadden we eerst een "loveshoot". We mochten kiezen waar we dit zouden willen, wat een luxe. We werden enthousiast ontvangen en het was een leuke spontane shoot, het was gezellig. Niet het beeld wat ik had bij een shoot, ik had een serieuzer moment verwacht, gelukkig was dit niet zo. Op de dag zelf was daar onze enthousiaste fotografe weer. Bij het gemeentehuis heb ik haar amper gezien, en dat vind ik zeker een kwaliteit!! Daarna foto's maken, ondanks dat mijn kersverse man eigenlijk al zat was van al die foto's. Kreeg jij toch nog een glimlach op z'n gezicht tevoorschijn, best knap Al snel waren onze foto's binnen en ik heb vol verwondering ze bekeken, en dat doe ik nog steeds. Het is een vak wat bij je past

MIRANDA

Suzan Perdok heeft bij ons ook de newbornshoot gedaan, wij waren erg tevreden!!Suzan heeft leuke ideeën en weet precies hoe en wanneer ze een foto moet nemen. Ook hebben wij een fam shoot gehad op Schoonhoven waarbij Suzan prachtige plaatjes heeft geschoten. Ga zo door Suzan je doet het echt leuk!

IRIS

previous arrow
next arrow
Slider